Cosulete cu salata

de brunetica in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2011 | 7995 vizualizari

 

O reteta usoara , delicioasa. Am vazut reteta pe o carte de bucate si vream sa incerc sa o fac si sincer a iesit foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 pasta sfoglia dreptunghiulara( foaie de foietaj)
  • 4-5 masline (fara samburi)
  • 3 rosioare ciresele
  • o jumate ardei gras
  • o jumate castravecior verde
  • o jumate salata verde
  • 4-5 mozzarelini
  • 70 g. ton ( conserve )
  • ulei de masline
  • sare
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu salata:

Incepem sa facem cosuletele. Intindem pasta sfoglia iar cu un cutit de patiserie taiem fasii de 1 centimetru latime. Intr-o tava pentru briose incepem sa formam cosuletele. Asezam o fasie sa formeze partea de sus a cosuletului , dupa care incepem sa asezam dintr-o parte in alta fasii in asa el incat formam forma cosuletului, lipim capetele de fasii de partea de sus, ungem cu un pic de ulei si le coacem la foc rapid . 

Salata spalam legumele , le taiem si le asezam intr-un bol , adaugam si restul ingedientelor . dupa gust adaugam ulei, sare si zeama de lmaie , amestecam bine pentru a se incorpora toate ingredientele.

Cand cosuletele sant coapte le asezam pe un platou si le ornam cu salata.

TIPS-URI

1

tonul trebuie sa fie bucati nu faramitat. Eu am cumparat conserve de tot si era faramitat si nu mia placut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu salata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

brunetica 1

16.12.2011, 10:57

Alinuta

Bya Ralu 1

17.01.2012, 10:04

bune,vreau si eu

brunetica 1

17.01.2012, 14:37

cand mai fac cosulete cu salata esti invitata mea

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cosulete aperitiv